Meer resultaten voor turkse

 
turkse
VVD Leiden: Turkse nieuwkomers moeten alsnog inburgeringstraject aangeboden krijgen leiden.
LEIDEN Turkse nieuwkomers die zich tussen 2011 en 2020 in Leiden hebben gevestigd en niet inburgeringsplichtig waren, moeten alsnog een vrijwillig inburgeringstraject aangeboden krijgen. Dat stelt de VVD in Leiden. Vanaf 2011 was het voor Turkse nieuwkomers niet meer verplicht om een inburgeringscursus te volgen. Lees meer
turkse
Waarom vluchten mensen uit Turkije? VluchtelingenWerk Nederland.
Het toegenomen aantal asielaanvragen heeft te maken met het feit dat vermeende aanhangers van de islamitische geestelijke Fethullah Gülen die door de Turkse regering als het brein achter de couppoging gezien wordt een grote kans lopen om vervolgd te worden door de Turkse overheid.
turkse
Haagse partijen stellen vragen over subsidies aan Turkse stichting Omroep West.
Haagse partijen stellen vragen over subsidies aan Turkse stichting. Raadslid Tahsin Cetinkaya van de Islam Democraten Beeld: Omroep West. DEN HAAG Geeft de gemeente Den Haag subsidie aan een organisatie die banden heeft met de rechts-nationalistische Turkse organisatie de Grijze Wolven?
https://twilight-entertainment.nl/artiesten/duitse-act-zangers-en-artiesten-boeken?letter=o
Do's-and-don'ts' in Turkije RVO.nl Rijksdienst.
Het is daarom slim om een goede Turkse tolk in te huren. Een Turks contactpersoon die goed Engels of Nederlands kent en bij voorkeur in een grote stad werkt, kan natuurlijk ook. Probeer bij het 1e contact een paar Turkse woorden te gebruiken, zoals merhaba hallo of lutfen alstublieft.
bureaustoelen
Turkse staatshackers nemen Europese doelen op de korrel AG Connect.
De hackers hadden het naar verluidt ook gemunt op Turkse organisaties als de nationale afdeling van de vrijmetselaars. Deze specifieke aanvallen zouden eind 2018 en begin 2019 zijn uitgevoerd, maar een bredere set aanvallen zou nog lopende zijn. Herleiding van daders.
Inzittenden Turkse vlucht in quarantaine vanwege coronavrees Nederlands Dagblad.
De Turkse minister van Volksgezondheid maakte dat dinsdag bekend. Het gaat om 132 inzittenden. Volgens de minister gaat het om landgenoten die naar huis werden gevlogen nadat Turkije dit weekeinde besloot de grenzen met Iran te sluiten in verband met de uitbraak van het virus.
Zeventig boetes voor Turkse Rotterdammers die overwinning Erdogan vierden RTV Rijnmond.
Deel dit artikel.: Zeventig boetes voor Turkse Rotterdammers die overwinning Erdogan vierden. Turkse Rotterdammers vierden zondagavond de verkiezingszege van Erdogan. Aan Turkse Rotterdammers zijn zondagavond zeventig boetes uitgedeeld, omdat ze overlast veroorzaakten in de omgeving van het Turkse consulaat. Dat heeft burgemeester Aboutaleb maandagavond gezegd in het radioprogramma Rijnmond Nu.
Hoogleraar: Nijmegen subsidieert een Turkse extreemrechtse organisatie Nijmegen gelderlander.nl. Weer. De Gelderlander logo. De Gelderlander logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Pijlen.
Dat is de oprichter van de ultrarechtse MHP-partij waar de Turkse Federatie Nederland mee sympathiseert. Hoogleraar: Nijmegen subsidieert een Turkse extreemrechtse organisatie. NIJMEGEN De gemeente Nijmegen subsidieert de organisatie TCC die nauwe banden onderhoudt met Turks ultrarechts. Die conclusie trekt de Leids hoogleraar Turkse talen en cultuur Erik Jan Zürcher.
De Turkse ex-kolonel Halis Tunc zag op televisie dat hij verrader en terrorist zou zijn EenVandaag. logo-1v. angle-down. angle-down. facebook. twitter. instagram. youtube. radio. tv. search. search. close. logo-avrotros. twitter. embed. facebook. twitter.
Halis Tunc toen hij nog kolonel was bij de Turkse Marine De ruggengraat is weg. 3 jaar later zijn de Turkse strijdkrachten zijn voor Tunc onherkenbaar veranderd. Bijna" iedereen die pro-westers was, hoogopgeleid of bij de NAVO heeft gewerkt, is verdwenen, vertelt Tunc.

Contacteer ons