Zoeken naar catering bedrijf utrecht

 
catering bedrijf utrecht
Ook voor catering Amersfoort of Amsterdam kunt u bij ons terecht.
WAAR BEZORGEN WIJ? We bezorgen je bestelling in de onderstaande regios. Ook voor catering Amersfoort of Amsterdam kunt u bij ons terecht. Daar buiten in overleg landelijke dekking, vraag naar de mogelijkheden! Gratis in onderstaande regios. Minimum orderbedrag 30 ex.
LUNCH EN BROODJES CATERING BROODJES CATERING.
Wij bieden de oplossing op maat! Coranaproef, per persoon verpakt in luxe lunchbox. Zelf samen te stellen. Ambachtelijke BBQ nodig? Party Catering nodig? Lunch op kantoor nodig? Heerlijke lunch en broodjescatering. Een gezellige/smakelijke lunch kost veel tijd en energie. Dit nemen wij graag van je over! ONLINE BROODJES BESTELLEN. Geen gedoe met alle boodschappen doen en voorbereidingen. Gewoon genieten van overheerlijke broodjes thuis of op het werk. Eenvoudig en snel besteld via onze webshop! IDEAAL VOOR BEDRIJVEN! Geen personeelsrestaurant nodig! De werknemer bestelt op eigen kosten een complete lunch of losse broodjes en betaalt via iDeal. Gewaarborgde kwaliteit door gesealde schaal/mand! OOK VEGETARISCH EN DIEET! Gaat uw voorkeur uit naar vegetarisch of hebt u dieetwensen? Wij houden ook rekening met dieetwensen zoals Halal en Vegetarisch. Vraag naar de mogelijkheden! MAKKELIJK ONLINE BESTELLEN! Ook levering in het weekend en avonden. Verse groentes van de plaatselijke groenteboer. HOE WERKT SNEL BESTELLEN? Bij Lunch en Broodjes Catering kun je via de pagina BESTEL SNEL kun je via de uitklapbare tabs met een paar klikken meerdere producten en keuzes aanvinken en toevoegen aan je winkelmand zonder die pagina te verlaten.
AMBACHTELIJKE BBQ VAN A TOT Z BBQ SPECIALIST.
Wij houden ook rekening met dieetwensen zoals Halal en Vegetarisch. Ook deze vegetarische producten zijn gewoon te bestellen via onze shop. AMBACHTELIJKE BBQ VAN A TOT Z. De BBQ SPECIALIST verzorgt heerlijke ambachtelijke BBQ CATERING die geheel op je wens kan worden afgesteld.
Home Food Jazz DJ's' Jouw full-service partycateraar.
Geen opdracht is ons te gek; van bedrijfsborrel tot congres, exclusieve catering voor een intiem of groot diner op locatie, catering aan huis of het organiseren van een huwelijk, bedrijfsfeest of tuinfeest. Samen met zusterbedrijf Caterbox.nl zoeken wij altijd naar unieke elementen die jouw evenement tot leven brengen en zijn er in organisatie en uitvoering tot waar jij ons nodig hebt. Samen iets moois en onvergetelijks neerzetten; daar worden wij blij van en is het succes voor een duurzaam evenement. Wat je ook organiseert, wij denken graag met je mee! Proef jouw merk! Dat smaakt naar meer! Ja, ik wil! Jouw locatie wordt DÉ LOCATIE. In een handomdraai maken wij van jouw bedrijf of privélocatie dé locatie. Wij brengen al het keukenmateriaal, meubilair, licht en geluid mee, verzorgen de totale op-en afbouw en leveren het schoner op dan je het aantrof. Daarnaast komen wij als cateraar van Utrecht en omgeving ook graag op unieke locaties.
catering bedrijf utrecht
Online bedrijvengids.
Bedrijf / persoon. Bekijk alle bedrijven op dit adres. Bekijk alle bedrijven in de buurt. Bekijk alle concurrenten in de buurt. Vind bedrijven in jouw buurt. Vul je postcode in om te zien welke bedrijven in een straal rondom jouw buurt of straat zitten. Top 10 bedrijven lijstjes. Bedrijven per provincie. Bedrijven in Drenthe. Bedrijven in Flevoland. Bedrijven in Friesland. Bedrijven in Gelderland. Bedrijven in Groningen. Bedrijven in Limburg. Bedrijven in Noord-Brabant. Bedrijven in Noord-Holland. Bedrijven in Overijssel. Bedrijven in Utrecht.
Catering in Utrecht gezocht? Keukenvuur catering op maat.
Hebben jullie iets bijzonders te vieren en zoeken jullie naar inspiratie of is het juist al precies duidelijk hoe de gerechten eruit moeten zien? We gaan er graag mee aan de slag, uiteraard inclusief bijzonder geslaagde presentatie. We presenteren de gerechten op een smakelijke wijze. Tapas serveren we in de authentieke Spaanse schalen, terwijl we voor sushi en andere specifieke gerechten heel andere spullen gebruiken. Op die manier komt het eten geweldig tot zn recht, om daarmee een goede indruk te maken op de gasten. Catering in Utrecht gezocht? Wij weten hoe lekker eten smaakt en hoe dat eruit moet zien. Op die manier zorgen we voor geslaagde catering in Utrecht, zowel voor een party als bijvoorbeeld voor een lunch. We hebben veel ervaring met catering, uiteraard op locaties door heel Nederland. Gaat het om catering bij uw bedrijf of voor uw verjaardag?
Your Choice Catering Utrecht Your Choice Catering.
Vleutenseweg 552 Utrecht, 3532 HZ. Telefoon: 030-2374052 Email: info@yourchoicecatering.nl Url: https//www.yourchoicecatering.nl/catering-utrecht/.: Interim MKB 2017-12-02T1326450100.: YOUR CHOICE CATERING. Your Choice Catering is door de uitstekende kwaliteit van de producten, onze excellente service en met name door onze flexibiliteit en creativiteit, uitgegroeid tot een landelijk opererend catering bedrijf.
Premium catering voor iedere gelegenheid Vineyard Catering.
Maar ook bij je bedrijf of privélocatie zijn wij je graag van dienst! Vineyard, met haar productiekeuken en kantoor in Utrecht, werkt samen met een aantal evenementen en organisatiebureaus en ziet het als een uitdaging om vanuit samenwerking een evenement te organiseren. De kracht ligt in het bedenken van foodconcepten passend bij de doelgroep van de opdrachtgever en de locatie. Met het bedrijfs-DNA of de rode draad van het evenement altijd verwerkt in het voorstel. Ik wil catering.
Traiteur, luxe catering, kok aan huis Jeroen van Nijnatten.
Is specialist op het gebied van verfijnde creatieve catering, van intieme sfeervolle diners tot grote thematische buffetten, van luxe hapjes tot niet alledaagse lunches. Originele walking diners van zoveel mogelijk streekgebonden Ark van de Smaak ambachtelijke, en biologische producten. ook actief lid binnen de Slow Food beweging en kookt vooral Low Food lokaal, lage landen. voor de Burgemeester van Utrecht, LNV/ Slow food/ NBTC, NS-vastgoed, Int. Olympisch Comité, van Diepen van der Kroef advocaten, EMC-Leren in bedrijf, APS, Oranjefonds, Paardenkathedraal, Aluin, Vrede Van Utrecht, Universiteit Utrecht, VSB fonds, Geertekerk, Jacobikerk, en vele particulieren.
BBQ aan huis BBQ catering Utrecht en omstreken De Mobiele BBQ.
Hoe BBQ aan huis precies werkt lees je op deze pagina. BBQ catering Utrecht. Op zoek naar een geschikte BBQ catering in Utrecht? De mobiele BBQ verzorgt betaalbare en goed verzorgde ambachtelijke BBQ catering in meerdere regios, waaronder Utrecht. Wij gebruiken enkel verse ingrediënten! Vers kwaliteitsvlees van de slager, lekkere verse groenten van de plaatselijke groenteboer en allerlei in huis bereide smakelijke gerechten. BBQ pakketten bestelling in Utrecht. De Mobiele BBQ biedt ruime keuze in zorgvuldig samengestelde pakketten, van vlees, vis en vegetarisch tot aan salades en sauzen. Niets is te gek! Ons BASIS BBQ Pakket is bijzonder voordelig en toch al uitgebreid. Zo krijg je een sappige Hamburger en Biefstuk, maar ook Kipspies en Gemarineerde karbonade zijn van de partij. Bovendien zijn er verse Mini broodjes met Kruidenboter en Roomboter vergezeld door een smakelijke Potato salade met Knoflook, cocktail-en zigeunersaus en Rauwkost salade. Maar ook voor de kleintjes is er een aangepaste KINDER BBQ en wie extra veel trek heeft zit goed met de EXTRA BBQ. Kortom, voor elk wat wils! Korting op complete pakketten bij BBQ catering Utrecht. Wij maken het graag nog aantrekkelijker, door korting te geven op complete pakketten vanaf bepaalde aantallen.
Catering Utrecht Catering Rotterdam, catering Amsterdam, catering Utrecht, Livecooking catering van Livegekookt, cateraar voor bruiloft, huwelijk, bedrijfscatering, particulieren en zakelijk.
Livegekookt catering is een landelijk opererend catering bedrijf. Met onze Livecooking catering buffetten zijn we al 16 jaar uw partner voor bedrijfsfeest, catering aan huis, bedrijfscatering en bruiloft! Van Amsterdam tot Zierikzee; wij zijn er de afgelopen 16 jaar geweest! Klik hiernaast in het menu voor voorbeelden van.: Catering in Amsterdam of Catering aan huis. Catering in Rotterdam of Catering bruiloft. Catering in Utrecht of Aankleding en meubels voor uw catering.
Catering Het Spoorwegmuseum. Spoorwegmuseum.
Download de catering Arrangementen. Bakx Meijer is een leuke Utrechtse cateraar, die met passie en plezier samenwerkt met onze opdrachtgevers. Bakx Meijer bestaat uit een jong en enthousiast team waarbij de Utrechtse nuchterheid aan de orde is. Niets is te gek, wij ontzorgen met liefde onze opdrachtgevers. Met onze creativiteit, ervaring en gastvrijheid denken we graag met je mee en zorgen we samen voor een mooie dag! Download het Foodbook. Meld je aan. Facebook Instagram Twitter YouTube LinkedIn. 3581 XW Utrecht.

Contacteer ons